TAFELTIJD GOUDA

27 mei 2024

Op zondag 2 juni is er een TafelTijd-ontmoeting voor lhbtiq+ personen en betrokkenen uit Gouda en omgeving.

Tt

Inloop vanaf 16.30 uur, aanvang maaltijd ca. 17.15 uur. We eindigen om 20.00 uur We zijn nog bezig met de invulling van het programma. In ieder geval: ontmoeting, lekker eten en gezelligheid.

Voor aanmelden, mail naar tafeltijdgouda@gmail.com Liefst uiterlijk 29 mei. Je ontvangt dan informatie over de precieze plek.

Toegang is gratis, iedereen wordt uitgenodigd om iets mee te nemen voor de maaltijd. Er is een keuken, waar het een en ander warm gemaakt kan worden. Geef bij je aanmelding ook meteen even door wat je van plan bent mee te brengen aan eten. Geen held in de keuken? Een bijdrage in de onkosten is ook welkom. Kun je niet, maar wil je uitgenodigd worden voor de volgende keer, meld je dan ook. Ook als je algemene informatie wilt over TafelTijd kun je naar dit adres mailen. TafelTijd is een initiatief van Wijdekerk, een landelijke organisatie die zich inzet voor gelovige lhbtiq+ personen en betrokkenen. TafelTijd Gouda wordt een aantal keren per jaar georganiseerd, en staat open voor iedereen uit Gouda en omgeving die aan wil schuiven voor een goed gesprek bij een goede maaltijd. TafelTijd Gouda wordt gesteund door de Regenboog Alliantie Gouda.