Media

Media

Regenboog Alliantie Gouda heeft in de afgelopen jaren veel leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Hieronder vind je een aantal terugblikken op sommige van deze evenementen. Regenboogalliantie heeft getracht zoveel als mogelijk toestemming te vragen bij de personen die op de foto's te zien zijn. Mocht je jezelf herkennen op één of meerdere van de foto's en zie je die graag verwijderd, laat het ons weten door een mail te sturen aan info@regenboogalliantie.nl

Regenboogweek 2020

Klik op de link hieronder om door het fotoalbum van de Regenboogweek 2020 te bladeren.

Regenboogweek 2020

4 mei 2020

Tijdens de herdenking op 4 mei 2020 heeft bestuurslid en penningmeester Franske Radder namens de Regenboog Alliantie Gouda bloemen geplaatst bij het monument van het stadhuis. Dit ter nagedachtenis aan de homoseksuele vrouwen en mannen die werden vervolgd vanwege hun geaardheid en als steun voor alle LHBTI's in hun strijd om lief te hebben. 

Bekijk de foto's gemaakt door Hans Bax in het fotoalbum.

Herdenking 4 mei 2020

Rainbow Roadshow 14 februari 2020

Op de dag van de liefde werd de Liefdesverklaring ondertekend. SoWhat was op 14 februari het toneel voor de eerste Rainbow Roadshow georganiseerd op initiatief van Sophie Heesen, het jongste raadslid van Gouda. 

Tijdens deze avond gingen jongere van het jaar 2019 Emre Hoogduijn, de Goudse Nachtburgemeester Malou Dusseldorp, Arjan Beune van COC Rijnmond en Willow van Velzen voorzitter van de GSA van de Goudse Waarden met elkaar en het publiek in gesprek. Doel van de avond, jongeren verbinden en hoe kunnen we van Gouda een inclusieve en veilige stad maken? Een stad waarin iedereen mag zijn wie die is ongeacht gender of seksuele voorkeur. Een intieme setting zorgde voor fijne gesprekken en interactie met het publiek. 

Kijk de foto's terug in het fotoalbum.

Rainbow Roadshow 2020

Coming-out day 2019

Naar aanleiding van Coming-Out Day heeft het AD een interview gepubliceerd met Hans Bax en Jan Geerink over LHBTI acceptatie in Gouda. Interview teruglezen? Dat kan hier.

Weekblad de Gouwe heeft een leuk filmpje gemaakt, terugkijken kan op hun Facebook pagina.

Hans Bax heeft verschillende foto's gemaakt tijdens het event in het Huis van de Stad en Cinema Gouda, de foto's zijn verzameld in onderstaande fotoalbum. 

Coming-out dag 2019

Roze jaar 2018

Gedurende het Roze jaar Gouda en op 23 juni 2018 tijdens Roze Zaterdag zijn er vele foto’s gemaakt door huisfotograaf Oscar Limahelu (Lima Fotografie) en vrijwilliger Hans Bax. Klik op een van de onderstaande links voor de foto's per onderdeel.

Bekijk hieronder de aftermovie van het Roze Zaterdag 2018 in Gouda: