STADSGESPREK 8 NOVEMBER

18 oktober 2022

Jij hebt geen vooroordelen. Denk je. In twee seconden heb je iemand al in een hokje gestopt. Hoe werkt dat eigenlijk? Wat doen die vooroordelen met jou ‒ en met anderen? Hoe kunnen we samen discriminatie in Gouda tegengaan?

Stadsgesprek 2022

Kom dinsdag 8 november naar het Stadsgesprek in de Chocoladefabriek. In een interactieve workshop leer je meer over vooroordelen en wat je ertegen kunt doen. Daarna ga je met Gouwenaars van verschillende achtergronden in gesprek over vooroordelen en discriminatie in Gouda. Heb jij daar ervaringen mee? Heb je ideeën over een goede aanpak?

Programma
17.30 Inloop
18.00 Gezamenlijke maaltijd
18.30 Introductie en inleiding
19.00 Workshop ‘Vooroordelen’
20.00 Dialoog en uitwisseling in kleine groepjes
21.00 Afsluiting en vooruitblik

Bekijk vooraf of na afloop de pop-uptentoonstelling met tekeningen van leerlingen van het Antoniuscollege in Gouda.

Vol = vol
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! Stuur een mail naar aanmelden@libertum.nl. Heb je een beperking, laat het ons dan weten.

In de volgende Stadsgesprekken op dinsdag 28 februari en 18 april 2023 gaan we verder aan de slag met het tegengaan van vooroordelen. Zet die data vast in je agenda!

De Stadsgesprekken worden georganiseerd door gemeente Gouda, Antidiscriminatieplatform Gouda, Stichting 21 maart Gouda en Libertum.