Regenboogcafé @ STADSKANT

21 juni 2024

Het regenboogcafé heeft een nieuwe locatie: STADSKANT! Deze toffe en sfeervolle ruimte leent zich perfect voor een gezellige avond vol ontmoetingen. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen op 18 juli om 20.00 uur!

Regenboogcafé 18 Juli

Het regenboogcafé is een ontmoetingsplek voor lhbtiqa+ personen en allies waar iedereen zichzelf mag zijn. Kom gezellig langs voor een fijn gesprek, een spelletje, drankjes, verbinding en vriendschap.

Het doel van het regenboogcafé is het creëren van een veilige plek voor iedereen waarin we respectvol met elkaar omgaan. Die verantwoordelijkheid dragen we samen. Er is dus geen ruimte voor discriminatie en racisme.

Het regenboogcafé wordt georganiseerd door de Regenboog Alliantie Gouda.

Wees welkom!

Elke derde donderdag van 20.00 uur tot 22.00 @ STADSKANT (Agnietenstraat 19, Gouda).


Toegankelijkheid

STADSKANT is goed bereikbaar, op 400 meter vanaf station Gouda. Voor de deur zijn voldoende fietsenrekken, parkeren kan (betaald) in de parkeergarage Q-Park Nieuwe Markt. STADSKANT is rolstoeltoegankelijk. Een rolstoeltoegankelijk toilet bevindt zich niet in het pand, maar is te vinden in de gratis bewaakte fietsenstalling op de Nieuwe Markt, op 100 meter afstand. Hier is ook een verschoonruimte.