REGENBOOGCAFÉ IN GARENSPINNERIJ

3 november 2022

Vanaf 17 november 2022 opent Cultuurhuis Garenspinnerij haar deuren om de Regenboog Alliantie welkom te heten in de culturele huiskamer van de stad. Mensen kunnen elkaar iedere derde donderdag van de maand tussen 20.00 en 22.00 uur ontmoeten in het Regenboogcafé. Uiteraard geven we een cultureel tintje aan deze avonden.

Php Thumb

De Regenboog Alliantie Gouda is belangenbehartiger voor Goudse lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans, intersekse en queer personen(lhbtiq+). Net als Cultuurhuis Garenspinnerij streeft de Regenboog Alliantie naar een diverse en inclusieve samenleving waar iedereen welkom is en die werk maakt van gelijkheid en emancipatie. Daarom is het logisch dat deze twee organisaties elkaar hebben gevonden in dit nieuwe structurele samenwerkingsverband.

Culturele huiskamer 
Als culturele huiskamer van de stad, zet Cultuurhuis Garenspinnerij haar deuren wagenwijd open voor de Regenboog Alliantie. In het Regenboogcafé kun je terecht voor ontmoeting, een drankje en om met elkaar in gesprek te gaan. Of nog leuker: spelletjes spelen en gezamenlijke activiteiten organiseren.

Kunst en cultuurbeoefening
Uit onderzoek van de WHO blijkt dat mensen op sociaal, mentaal en fysiek vlak baat hebben bij kunst en cultuurbeoefening. Vanuit die gedachte is deze samenwerking ontstaan. Op deze avonden wordt ruimte geboden voor gevoelens, afleiding, elkaar inspireren en het delen van ervaringen met gelijkgestemden.

Donderdagavond 17 november 2022 van 20.00 -22.00 uur.
De eerste editie van dit Regenboogcafé is donderdagavond 17 november van 20.00 -22.00 uur. Daarna staan onze deuren iedere derde donderdagavond van de maand open. Kom aanwaaien of storm binnen, iedereen is welkom!