JAARVERSLAG 2022 REGENBOOGALLIANTIE

20 april 2023

Het Jaarverslag over 2022 van de Regenboog Alliantie staat online. In het verslag leggen wij verantwoording af voor onze activiteiten en initiatieven van het afgelopen jaar.

Jaarverslag Afb

Zichtbaar zijn.

In de eerste plaats willen we als belangenbehartiger van de lhbtiq+ gemeenschap zichtbaar en vindbaar zijn. Graag informeren wij anderen over de specifieke kenmerken en wensen van onze doelgroep, bij voorbeeld waar het gaat om bejegening. Daarbij richten wij ons zowel op inwoners van Gouda als ook op organisaties, scholen en verenigingen. Daarnaast willen wij ook graag dat anderen uitstralen dat lhbtiq+ personen erbij horen en welkom zijn.

Wij hebben in de vijf jaren van ons bestaan belangrijke stappen gezet, zoals het sluiten van akkoorden met politiek en het uitzetten van (gemeentelijke) beleidslijnen voor de toekomst. Deelname in het anti-discriminatieplatform vinden wij essentieel om eraan bij te dragen dat niemand in stad en regio wordt uitgesloten. Met het scheppen van ontmoetingsmomenten voor onze achterban voorzien wij in een toenemende behoefte.

In het Jaarverslag 2022 leggen wij verantwoording af voor onze activiteiten en initiatieven van het afgelopen jaar.