REGENBOOGWEEK Lesbische Liga

12 oktober 2023

De Lesbische Liga komt naar Gouda! Op donderdag 12 oktober, midden in de Regenboogweek, organiseert de Regenboog Alliantie samen met de bibliotheek Gouda een Q&A met de Lesbische Liga.

211210 Lesbischeligalindedorenbos Editedhires 25 Jpg Rendition 200 320

De Lesbische Liga is een podcastserie van 3FM waarin Annefleur Schipper en Vera Siemons (op de foto, gemaakt door Linde Dorenbos) je wekelijks door het landschap van lesbische media-aanbod heen loodsen met tout bekend lesbisch Nederland. Met vaste programmaonderdelen als een filmbespreking en 'lesbi-aan-de-lijn' weten ze wekelijks vele luisteraars aan zich te binden en onlangs stonden ze zelfs twee keer in een uitverkocht Tivoli. 

12 oktober, 19:30 uur

Op donderdag 12 oktober zetten ze Gouda op hun kop! Onder leiding van Dounia Jari, moderator, trainer en medeoprichter van Stichting Maruf (een stichting die zich inzet voor Nederlandse queer moslims), belooft het een veelzijdige maar vooral ontzettend leuke avond te worden waar je zeker bij wilt zijn en waar Gouda nog lang over zal napraten!

Drie arrangementen

De toegang is gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Reserveer dus snel je plekje om toegang te garanderen! Dat kan via onderstaande link of aan de servicebalie in de Chocoladefabriek; we zijn er zeven dagen per week van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

https://probiblio2.hostedwise....