Rainbow Night: Love, Simon

25 mei 2018

Op vrijdag 25 mei vertoont Cinema Gouda de spiksplinternieuwe film ‘Love, Simon’, welke eigenlijk pas op 15 juni in Nederland gereleaset wordt.

Aaeaaqaaaaaaaatw Aaaajday Yz U0 Ntyx Lta1 Ntut Ndiy Ni04 Yzg0 Lwm5 Ym Q2 Mgzl Otyx Nq

"Het is heel bijzonder dat deze film 3 weken voor de officiële releasedatum vertoont mag worden,  speciaal voor dit event. Naast dat de film dus exclusief als voorpremière is te zien, maken we er echt een feestje van deze avond: je wordt ontvangen met een feestelijk drankje, er zijn prijzen in de zaal te winnen en na afloop serveren we hapjes en krijg je een goodiebag." - Cinema Gouda

 

Love, Simon

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Cinema Gouda