“Ik ben…. mezelf op de werkvloer”

22 juni 2018

De jaarlijkse gratis talkshow van het Netwerk Roze FNV: LGBTalks! Dit jaar met Kirsten van den Hul, Jörgen Moorlag en Florien Cramwinckel. De aftrap vindt traditiegetrouw plaats door de lokale wethouder diversiteit, in Gouda is dit Corine Dijkstra.

Roze Fnv

Presentatie Esther Wouters.

Kirsten van den Hul is sinds maart 2017 lid van de tweede kamer voor de PvdA en woordvoerder

Diversiteit. Kirsten was in 2011 de vrouwenvertegenwoordiging van de Nederlandse regeringsdelegatie naar de Algemene vergadering van de VN. Ze schreef (S)hevolution, de eeuw van de vrouw.

Jörgen Moorlag is als vrijwilliger coördinator van Poz&Proud, een belangengroep voor homomannen met hiv. Jörgen zet zich in om de zichtbaarheid van hiv in de scene te vergroten en op angst en onwetendheid gebaseerd stigma te bestrijden. Daarnaast organiseert hij met Poz&Proud activiteiten waar mannen met hiv elkaar kunnen ontmoeten.

Florien Cramwinckel is Universitair docent in Utrecht, ze richt zich op het reduceren van vooroordelen omtrent sekse, seksuele voorkeur en gewoon sociaal gedrag in zijn algemeenheid. Florien is daarnaast vrijwilliger bij het COC Midden-Nederland en geeft gastlessen.


Locatie: Zoet & Zalig, Spieringstraat 1, 2801 ZH Gouda

Vrijdag 22 juni 2018, 19.00 – 21.00 uur; deur open om 18.45

Entree is gratis, wij zorgen voor een drankje en een hapje, maar vol is vol

Meer info netwerkrozefnv.nl of facebook.com/fnvroze