Filmhuis: Rialto

15 oktober 2021

De 46-jarige Colm heeft een ogenschijnlijk fijn leventje; prima baan in de haven van Dublin, twee gezonde tienerkinderen en een lieve vrouw. Maar Colm is eigenlijk homoseksueel en leeft al lang met zijn geheime gevoelens. Hij wordt er gek van en heeft op een dag in een toilet van een winkelcentrum seks met Jay, een 19-jarige prostitué.

H Lcx Zyai Dr Vg Cw Qi X2Z Pncnm01W

Een dag later komt Jay op zijn kantoor en eist geld, anders licht hij Colms vrouw in. Colm, nog bevangen van zijn eerste ervaring en seksueel steeds meer geïnteresseerd, blijft met hem omgaan en voor Jay is het geld welkom. Wanneer Colm hoort dat hij door een reorganisatie ontslag krijgt stort zijn leven in. Zijn vrouw Claire wil hem helpen, maar ze kan hem niet bereiken. Hij kan zijn onrust alleen kwijt bij Jay.

Dit sterk sociaal drama is gebaseerd op een prijswinnend toneelstuk dat een prachtig geobserveerd verhaal is over vaders en zonen, de onmogelijkheid om aan de verwachtingen van anderen te voldoen en de mogelijkheid om te veranderen.

De film draait om 20:30 in het Filmhuis.

Na afloop van de film is er een afterparty met een hapje en drankje. De avond wordt geopend door onze voorzitter Mart van de Kamp.

Tickets zijn te verkrijgen via het Filmhuis, wees snel er is plek voor maximaal 30 personen.