Duurzaam en effectief werken aan inclusie

2 oktober 2020

Op 11 oktober is het Coming Outdag. Een dag waarop gevierd wordt dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn eigen keuzes mag maken. Veel mensen vinden het belangrijk om openlijk “uit de kast” te komen, anderen kiezen voor een eigen manier die rekening houdt met culturele tradities of religie.

Mercedes Mehling 7 J7X8 Hlxqka Unsplash 1

In de week voorafgaand aan Coming Outdag organiseren wij samen met de stad een Regenboogweek. De aftrap daarvoor wordt gegeven door een Kennisevent op vrijdag 2 oktober 2020. Wij doen dit samen met de Gemeente Gouda, het COC en antidiscriminatiebureau IDB.

Doel van de bijeenkomst met als thema "Duurzaam en effectief werken aan inclusie" is om kennis over te dragen en elkaar te inspireren hoe gezamenlijk gewerkt kan worden aan een inclusieve leefomgeving waar LHBTI's zich veilig voelen, worden geaccepteerd en waar verschillen positief worden gewaardeerd.

Het event is bestemd voor vertegenwoordigers van gemeente en politiek, professionals en vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en voor geïnteresseerde burgers waaronder LHBTI's personen. 

Locatie:

Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda, Turfsingel 34a

De bijeenkomst zal rond 17:30 worden afgesloten. 

Opgeven voor het event kan via info@regenboogalliantie.nl