Club DGS Rainbow edition met Dolly Bellefleur

3 oktober 2020

Club DGS is een nieuw avondvullend entertainment concept! Elke editie heeft andere hoofdgasten en een eigen thema. Neem plaats aan je eigen tafel en laat je verrassen door heerlijke gerechten, afgewisseld met muzikale of theatrale acts. Deze speciale Rainbow Edition is de aftrap van de activiteiten van de Goudse Regenboogweek voor Coming-Outdag en hoofdgast is Dolly Bellefleur.

Image V2027

Dolly Bellefleur is het alter ego van cabaretier en tekstdichter Ruud Douma. Al dertig jaar trekt Dolly als ‘Frau Antje van het verkeerde kantje’ door ons kikkerlandje en vraagt op haar geheel eigen wijze aandacht voor mensenrechten in het algemeen, en de acceptatie van LHBT+ in het bijzonder. Voor haar tomeloze inzet voor de emancipatiestrijd van LHBT+ werd door COC Nederland de Bob Angelo Penning aan Dolly uitgereikt.

Begeleid door haar vaste klaviervirtuoos Kees van Zantwijk trakteert 'beauty with brains' Bellefleur de bezoekers van deze speciale Rainbow Edition van DGS op roze strijdliederen, ondeugende smartlappen en literaire luisterliedjes. Maar aangezien Dolly bekend staat om haar hilarische improvisaties, weet je eigenlijk nooit wat er gaat gebeuren… Komt allen! Want zoals Dolly altijd zegt: Homo, hetero, lesbisch, transgender of (b)i? We are family! Ter verhoging van de feestvreugde krijgt iedereen ook een lot en maakt kans op dolle prijzen! 

Kaarten via de Goudse Schouwburg

De dinershow start om 18:30