Cinema Gouda: PREVIEW ANNE+

11 oktober 2021

Kom naar de exclusieve preview van Anne+ in Cinema Gouda! Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Voordat Anne gaat emigreren naar Sara in Montréal keurt haar uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou.

Anne St 15 Jpg Sd Low Widescreen Large 1633012948

Welke kant gaat Anne haar leven op? En wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? Hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

Tickets via de website van CinemaGouda.

Rondom de vertoning van Anne+ is Amnesty aanwezig. 

Amnesty heeft een schrijfactie voor 3 Poolse vrouwen. Het gaat om de activisten Elzbieta, Joanna en Anna. De drie hadden posters verspreid van de maagd Maria met een regenbooghalo in de kleuren van de lhbti-vlag. Op 2 maart 2021 zijn zij vrijgesproken door de rechter. Echter de aanklager gaat in hoger beroep. Er hangt de vrouwen een celstraf van 2 jaar boven het hoofd.

Meer weten? Zie hier meer informatie op de site van Amnesty.