Alex Klaassen

11 mei 2018

‘Showponies’ is een feelgood-revue met een staartje. Een pop-up-spektakelshow over privacy en de tol van de roem.

Nieuw Schouwburg

Met daarin een cursus ‘echt-zijn voor beginners’, een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn, een nep-orkest en een suikerklontjes-afterparty met Pony St. Clair. Samen met o.a. collega-knollen Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt showpony Alex zoals we van hem gewend zijn een avond vol humor, oude en nieuwe typetjes en natuurlijk veel liedjes en dans. Kortom, een avondje topdressuur in gestrekte draf. Met vallen en opstaan. Want een showpony must go on. Altijd.


De Goudse Schouwburg heeft 6 voorstellingen aangewezen als 'Roze Jaar Voorstelling'. Deze voorstellingen sluiten aan bij het thema 'Ik ben...Diversiteit!' Voor iedere voorstelling mogen wij een beperkt aantal kaarten verkopen waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de organisatie van het Roze Jaar.

Wil je kaarten bestellen? Mail dan snel de naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaarten samen met je naam en adresgegevens naar penningmeester@rozejaargouda.nl De schouwburgkaarten zijn te verkrijgen op basis van beschikbaarheid. Kaartverkoop komt pas definitief tot stand na ontvangst van de betaling, wij sturen je een bevestigingsmail van de definitieve boeking.

Prijs per ticket: €34,50

**Bij een niet tijdige betaling van de factuur vervalt de bestelling en het recht op de kaarten.