African Mamas

20 april 2018

De African Mamas brengen samen met Leoni Jansen een muzikaal eerbetoon aan de zangeres die Zuid-Afrika hoop gaf: Miriam Makeba.

Nieuw Schouwburg

Met muziek, zang en inspirerende verhalen vertellen ze over haar strijd tegen apartheid. Op het ritme van hits als Pata Pata, Malaika en de Clicksong brengen de African Mamas de kracht en de moed van hun boegbeeld tot leven. Alle kanten van Makeba’s kleurrijke bestaan komen aan bod: haar muzikale samenwerking met Harry Belafonte en Paul Simon, haar vijf huwelijken en haar overlijden in 2008. Nog altijd wordt ze herinnerd als de vrouw die de Afrikaanse muziek de wereld in stuurde en die Zuid-Afrika in zware tijden perspectief bood.

De Goudse Schouwburg heeft 6 voorstellingen aangewezen als 'Roze Jaar Voorstelling'. Deze voorstellingen sluiten aan bij het thema 'Ik ben...Diversiteit!' Voor iedere voorstelling mogen wij een beperkt aantal kaarten verkopen waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de organisatie van het Roze Jaar.

Wil je kaarten bestellen? Mail dan snel de naam van de voorstelling en het aantal gewenste kaarten samen met je naam en adresgegevens naar penningmeester@rozejaargouda.nl De schouwburgkaarten zijn te verkrijgen op basis van beschikbaarheid. Kaartverkoop komt pas definitief tot stand na ontvangst van de betaling, wij sturen je een bevestigingsmail van de definitieve boeking.

Prijs per ticket: €35,00

**Bij een niet tijdige betaling van de factuur vervalt de bestelling en het recht op de kaarten.